luni, 24 noiembrie 2008

Nou! A aparut Revista Juridica

Taguri: drept, gratuit, legi, revista juridica
Tine Pasul cu Lumea Juridica!
Stiu ce inseamna legea in Romania si din acest motiv te inteleg, dar am vazut solutia intr-o zi cand navigam pe net. Am gasit un site ce prezenta o revista juridica, si vazand ca e gratuita parca mi-au sclipit si mai mult ochii si m-am abonat la newsletter-ul lor. Pana acum, nu am nimic rau de comentant despre revista, ba mai mult, mi-a placut atat de mult incat mi-am pierdut timp sa-i fac pe blog reclama, ca si tu sa te bucuri de ea. Nu vad rostul in a fi egoist si a nu-ti impartasi si tie descoperirea mea, chiar daca poate nu esti atat de entuziasmat, acum cand citesti randurile astea, dar daca te intereseaza catusi de putin legea si tot ceea ce inseamna lumea juridica, atunci intra pe site, nu ai nimic de pierdut.
 
Aboneaza-te la revista daca esti: Profesionist al lumii juridice? Student la Drept? Ori te afli pur si simplu: In cautarea unei solutii/explicatii juridice? pentru ca in final tu ai de pierdut ca refuzi informatii pertinente in acest domeniu.

Te invit sa te abonezi GRATUIT pentru a citi articolele juridice semnate de catre experti si practicieni cu experienta in Drept in Revista Juridica

Din cuprinsul Revistei juridice
  • Monitorul Oficial actualizat zilnic
  • Stiri si informatii juridice
  • Modele juridice uzuale 
  • Legislatie si practica judiciara 
  • Intrebari juridice si raspunsuri argumentate

Pentru mai multe informatii despre Revista juridica 
click aici!

Newsletter

ACUM GRATUIT!

Aboneaza-te la newsletterul fevertalk:

Vei primi prin email ultimele postari!

Delivered by FeedBurner