miercuri, 26 noiembrie 2008

Sport: Din lumea rugby-ului, Anglia vs. Noua Zeelanda, Sambata 29 nov, ora 16:30

Taguri: all blacks, anglia, meci, noua zeelanda, rugby, sky sport, sky sport, sky sports2, skysports2, sport 1, whispers, whispers pub











Pentru impatimitii rugby-ul!
Sambata va juca Anglia cu Noua Zeelanda la ora 16:30 si va fi difuzat pe Sky Sports 2 sau pe Sport1. Si m-am gandit sa va recomand si un local in stil englezesc, adica un pub, unde puteti sa vedeti meciul de rubgy, sa beti o bere ca englezii si sa traiti o atmosfera unica.

Localul se numeste Whispers Pub. Puteti rezerva locuri pe site-ul oficial: Whispers, http://www.whispers.ro/sports.php?id_sport=43 sau sa dati o fuga pana la pub, care se afla situat pe Str. Brezoianu, Nr. 4, Sector 5, Bucuresti.

Localul este minunat si din acest motiv, in caz ca nu puteti vizona meciul acasa, atunci acesta ar fi unul din locurile potrivite, iar in opinia mea, acesta este cu adevarat locul perfect.

Va doresc vizioanare placuta si fie ca Anglia sa faca o surpriza placuta impotriva celor de la All Blacks. Va reamintesc ca Anglia nu a mai batut Noua Zeelanda din 2003, cand meciul s-a terminat 24-6 pentru Anglia. Totodata Noua Zeelanda la ultima confrunatre, pe teren englez in Londra a invis Anglia cu scorul de 41-20.
Nu ne ramane decat sa speram ca Anglia va repeta performanta din 2003, si va iesi victorioasa pe teren propriu.



Niciun comentariu:

Newsletter

ACUM GRATUIT!

Aboneaza-te la newsletterul fevertalk:

Vei primi prin email ultimele postari!

Delivered by FeedBurner