vineri, 28 noiembrie 2008

Zeitgeist, un documentar despre conspiratia globala cum nu ai mai vazut

Deschide bine ochii mintii!

Va sugerez sa vedeti acest documentar si apoi sa stati si sa va ganditi daca viata pe care o duceti nu cumva e controlata de un organism guvernamental, daca nu cumva toata viata voastra a fost doar o minciuna. Cei putini si destepti ii controleaza pei cei multi si prosti, sunt de-acord cu aceasta manevra atata timp cat nu se incalca constitutia si drepturile omului. Ori noi ne indreptam cu pasi grabiti spre o dominatie mondiala, un singur guvern, o singura lege si cui nu-i convine este sters de pe fata Pamantului, cu alte cuvinte control total asupra intregii populatii. Va aduce aminte de ceva. Da! Asa e! E un fel de comunismo-democratie!


3 comentarii:

Unknown spunea...

Este adevarata afirmatia ta, dar daca urmaresti documentarul cu atentie, vei observa ca sunt o mana de oameni care guverneaza din umbra tot sistemul. Inca nu au putere totala, dar nici nu mai au mult. Bogati sunt multi, dar nu si destepti. Aici nu e o problema de bogatie, ci de putere. Astfel, unii chiar daca sunt bogati, asta nu inseamna ca au si putere. Ori in cazul de fata, in aceast documentar, este vorba doar de acea mana de oameni, care controleaza o planeta intreaga. Adica exact cum am spus, cei putini si destepti ii controleaza pe cei multi si prosti. Sau daca nu iti place varianta aceasta, atunci cei puternici ii guverneaza pe cei slabi.

Unknown spunea...

Mi s-a atras atentia ca afirmatia mea: " cei putini si destepti ii controleaza pe cei multi si prosti", nu este corecta in totalitate. Am inteles cometariul tau si astfel iti raspund la el.

Anonim spunea...

Nu e chiar vorba despre destepti peste cei prosti,ci despre cei bogati peste cei saraci.

Newsletter

ACUM GRATUIT!

Aboneaza-te la newsletterul fevertalk:

Vei primi prin email ultimele postari!

Delivered by FeedBurner